K. Korthout Verbouw & Timmerwerken is een jong bouw- en verbouw bedrijf opgericht door Kees Korthout in 2006.

Eigenaar Kees korthout is jarenlang bij verschillende middelgrote bouwbedrijven werkzaam geweest en heeft in ruime mate zijn sporen verdient in de bouwwereld.

Wij willen graag samen met de klant komen tot een totaal concept waarbij de klant volledig en onbezorgd de uit te voeren werkzaamheden aan K. Korthout Verbouw & Timmerwerken kan overlaten tegen van te voren vastgestelde marktconforme tarieven.

Onze passie is om u zoveel mogelijk waar voor uw geld te bieden!
Wij hechten er grote waarde aan om met de klant gemaakte afspraken zo goed mogelijk waar te maken en na te komen. Afspraak is afspraak!

Wij streven er naar om zo duidelijk mogelijk met de klant te communiceren zodat het volstrekt helder is wat de klant kan verwachten van wat K. Korthout Verbouw & Timmerwerken voor de klant gaat betekenen na het afsluiten van een overeenkomst.

Wij werken nauw samen met een select groepje andere bedrijven die dezelfde filosofie nastreven als wij om zodoende efficiënt de te realiseren werkzaamheden te verrichten.

Verwijzend naar onze contactpagina hopen wij dat één en ander uw interesse heeft gewekt en dat u contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Kees Korthout